Перейти к публикации
Playdeon Forums

Recommended Posts

чи 6уло Тимошенко вигідно траванути Ющенко і зро6ити з нього ходульку і взагалі на які фронти вона грає насправді.

 

сумуєш за втраченими ангелами ? а шо ти зробив шо6 почитати їхню память, і чи хотіли 6 вони шо6 ти таке виписував ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

І що в нас получається - тільки почали нормально пробувати з часом заступатись за власні країни - одразу зміщення, вибори і т.д.. Типу змучились, просувають інших, і так не тільки з президентами. І тут виходить фараон(ось Вам текст для речі). Чорновіл скажімо ненавидів тексти для промов а називав речі своїми іменами. Можуть шифранути зміщення під свалювання за бугор з кешом і не тільки. Кеннеді скажімо. Десь хіппі в США ділись а могли б виступити чуть не новим етапом еволюції в перспективі. І такого лайна повні штани. Чи скажімо ми Вам поможем сховати голову держави. Забивають всякими прихованими системами правління і у всіх народів параноя і свого роду психологічна тюрма захоплення. Звідки мля ?)

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

КГБсти-інтелектуали

 
 
 
Людина постійно міняє ніки, глузує з інвалідів, представляє себе як Богдан Антонюк, також по деяким даним Вікторія Антонюк його жінка https://www.facebook.com/vika.antonjuk/ чат знаходиться за адресою http://bizarre.kiev.ua/ Львівська кімната, маж місце переслідування по скайпу та по іншим чатам, ось один з його скайпів, в теорії людина не бідна(bomberman121). В разі чого вибачаюсь за даремне згаяний час. 
Також слід додати що в сімї мали місце постійні побої, батько екс-мент Зборомирський Олександр Борисович бив так шо нелишалось слідів, плюс ніхто не заступався, матір засовував головою в воду і тому всяка подібна херня :(
 Також мій батько Зборомирський Олександр Борисович судячи з розмов в свій час відмазав такого собі Кулика(психіатр на Кульпарківській) від зони, на данний момент Кулик стягує зі студентів взятки по 100 євро за залік а то і більше, що в свою чергу калічить як Україну вцілому так і вбиває віру в краще майбутнє вже некажучи про те як потім будуть лікувати такі лікарі.
Також батько в свій час хвалився з звязками з КГБ, говорив що вони інтелектуали(відносно недавно), плюс судячи з розмов має звязки в сбу.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

КГБ завянуть з часом не навербувавши нових, але доля багна їх не влаштовує, допомагає їм в цьому фан-клуб, так чому б не підмутити їх фільмами. Прикро чути від СБУшника слова "жінка небита як коса неклепана", або ж що могло залишитись від бендерівців за часи правління КГБ. Лізуть гроші в Україну і лізуть і каналами в Россію - там плюсове ВВП а Україна вгрузає в борги. Вже некажучи про работоргівлю і тому подібну йню. Основний їхній фокус - намутити їні руками інших і прискакати рятівниками. 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

бунти, перевороти, замєси і не тільки

 

а хз мейбі )) та то пофік - зато розвали підкоси пропаганда бунти діла дрова ))) така йня коштує кешу але і трошки ризиковано )
нон-стоп перевороти зміна влади, макрухи, гори трупів, ізбієніє російських дітей - перспектива пздц ))) охота на чуттєвих індіго по борделям гг)))
це я про свій блог https://ckeshatk.blogspot.com - на одних тільки фільмах можна нарулити, п.с. я не тітушка але та Ваша пропаганда так вкурвила шо ну його ннах ))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Однозначно диверсии отделов аналитики и стратегов, куда автоматически и попадают все письма от меня ))) что ж они уже успели задумать ?))) прослушка когда мобильный был поруч и иНЕТ деятельность в помощь )))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

А тепер до діла, пишемо закони, по них калічимо, конституції як опора, і тупо забули що таке "по людськи", "по-простому", а як би було правильно, в кожного своя історія, свій так домовити твін-пікс, і чому б не вїбати по справжнім кореням і так далі і тому подібне. Вот получили Ви над кимось перевагу у всіх її аспектах, маєм фейкове відчуття достоінства яке тільки ще більше розїдає, а той над яким перевага грузне в гамні.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

×